Dragning i almanackslotteriet Ringsjöbygdens fågelskådare, 20211227

Delar av styrelsen, Lars-Olof Nilsson, Ann-Margret Svärd Nilsson, Jan-Olof Dahlström och Jonny Johansson samlades hos föreningens kassör Monica Frank för att göra den årliga dragningen i almanackslotteriet.

Styrelsen hade inhandlat smide från Blossehus, en vadare med huvud i svarvat trä och en enklare fågelmodell att ha som första resp. andra pris. Tredje pris var en bok av Brutus Östling samt keps med föreningens logga. Sven-Åke Ahlströms svarvade fåglar i trä var fjärde pris och som femte pris fanns två glasunderlägg med fågelmotiv.

Styrelsen använde dataprogrammet ”dra lott” för att slumpmässigt dra fem nummer mellan 1-158 av de samtliga sålda almanackorna.

Den förste vinnaren blev nr 152, vilket var Anders Lundgren, den andre vinnaren var nr 86, vilket tillföll samma person som vann första pris. Lars-Olof kontaktade Anders och gratulerade till vinsterna. Vinnaren avhämtade sina vinster samma dag. Den tredje vinsten var nr 30 och den lycklige vinnaren var Martin Bjerkefeldt. Fjärde dragningen tillföll nr 62 och vinnaren var Anders Hellrup. Femte och sista dragningen blev nr 140 där Roland Brorsson var vinnaren.

Lars-Olof respektive Monica kontaktade vinnare tre till fem och gratulerade till vinsterna.

 

 

Ann-Margret Svärd-Nilsson

För styrelsen i Ringsjöbygdens fågelskådare